Dubrovački vrtovi sunca među najboljim obiteljskim hotelima Europe

Dubrovački vrtovi sunca nominirani su u Family Traveller Awards za najbolji obiteljski hotel u Europi


Izvor : mint.hr               Foto: dubrovniksungardens.com

Nakon nedavnih priznanja u sklopu 2017 World Luxury Spa Awards, te osvajanja srebrne nagrade za najbolji obiteljski hotel tijekom 2017 Junior Design Awards (Best Family Hotel, UK & Worldwide), Dubrovački vrtovi sunca (Sun Gardens Dubrovnik) nominirani su i u ovogodišnjim Family Traveller Awards za najbolji obiteljski hotel u Europi (Best European Hotel for Families).

Family Traveller luksuzan je obiteljski magazin na području Velike Britanije, kao i nezaobilazan vodič u planiranju i organizaciji obiteljskih putovanja. Kao jedini hotel iz Hrvatske, Dubrovački vrtovi sunca nalaze se u prestižnom društvu najluksuznijih obiteljskih hotela Europe. Nominacije se mogu podržati glasovanjem do 20. listopada 2017. godine putem linka https://familytraveller.com/awards/vote/best-european-hotel-families/.

Dubrovački vrtovi sunca (Sun Gardens Dubrovnik), luksuzan resort s pet zvjezdica, smješten je na obali u Orašcu u blizini Dubrovnika i dio je prestižne grupacije The Leading Hotels of the World. Pored luksuznog smještaja u 201 sobi unutar hotela i 207 rezidencija, resort nudi spa centar, sportski centar, 16 različitih barova i restorana, plažu i tri vanjska bazena, te jedan od najboljih konferencijskih centara u regiji.